933 18 08 28

FES-TE SOCI

Sobre Nosotros

SOBRE
NOSALTRES

SO​BRE
NOSALTRES

La Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM)  va ser constituïda l’any 1977. És l’organització patronal de les empreses, les entitats territorials i les entitats sectorials de la indústria i dels serveis del metall de la província de Barcelona. El gran volum d’empreses del sector ubicades a la província fa que la UPM sigui la patronal regional del metall més important del sud d’Europa i lideri el conjunt de l’activitat a Catalunya.

Directa i indirectament a través de les entitats associades agrupa i representa unes 18.500 empreses, que ocupen un total de prop de 250.000 treballadors, la qual cosa converteix UPM en un interlocutor imprescindible en el món empresarial i en el representant més important del metall.

Missió

Ser l’organització empresarial del metall catalana que integra, lidera, dinamitzar i dóna suport a les empreses i associacions del sector. Volem tenir projecció internacional i prestigi, i ser un referent per la nostra capacitat d’innovació i excel·lència.

Visió

Unir, representar, impulsar i defensar els interessos empresarials del sector metall i de l’economia catalana. Fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor. Potenciar el permanent desenvolupament i progrés de les persones i organitzacions. Donar resposta flexible i adaptada a les necessitats dels socis, afavorint la col·laboració i prestant serveis innovadors, eficients i de qualitat.