933 18 08 28

FES-TE SOCI

FORMACIÓ
CONTÍNUA

FORMACIÓ
CONTÍNUA

La formació contínua, promoguda pel  Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya , són cursos 100% subvencionats que permeten seguir millorant les teves competències professionals a través d’una formació de qualitat, pràctica i aplicable al teu lloc de treball. 

S’adrecen majoritàriament a treballadores en actiu, tant assalariats com autònoms, i en menor percentatge a persones en situació d’atur. 

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya és l’òrgan que està integrat per la Generalitat de Catalunya (originalment a través del Departament d’Empresa i Ocupació i actualment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l’àmbit de Catalunya. 

S’encarrega de la gestió i de l’execució dels programes de la formació professional contínua, que serviran per aconseguir l’objectiu de garantir la formació al llarg de la vida, l’adaptació dels treballadors i treballadores de les empreses a la nova societat basada en el coneixement, com també per mantenir la capacitació professional dels treballadors i treballadores quant als canvis dels processos productius. Pots consultar la seva oferta formativa aquí  

Des de la UPM, tant a l'ambit Sectorial com Transversal ofereix en més de 10 comarques catalanes.

CONSULTA AQUÍ EL LLISTAT 
DE CURSOS PROGRAMATS
Resultats of20210022 Resultats ps20210003 Resultats re20220014 Resultats pt20210021