Blog
Sep 30
'Indústria més Dona'

Donem visió de gènere amb ‘Indústria més Dona’

Coneixeu Indústria més Dona? És el grup de treball que promou accions per donar més visibilitat a les dones en el sector industrial. Aquest, està liderat per dones de referència dins l’àmbit del metall i la nostra Patronal UPM, com l’empresària Alícia Bosch que posa de relleu la importància de donar a conèixer el nostre sector «des de la primària, a les escoles». Així doncs, trenca amb el mite d’informar a l’etapa prèvia a l’educació superior lligada a la universitat o la formació professional, i fer-ho des d’una base prèvia.

És evident que els referents i els oficis es coneixen a l’etapa de l’escolarització dels infants i és important veure posicions laborals, fins ara lligades únicament als homes, a les dones també. Donar visió a elles, ajuda a teixir la societat del futur basada en una igualtat de gènere que encara té recorregut per créixer.

Des de la UPM, us animem a unir-vos a aquest grup i ajudar a apropar el metall arreu, també a homes i dones. En uns moments que la FP ha derivat en problemes per la manca de previsió de les nostres administracions, mentre urgeix mà d’obra qualificada, plataformes com ‘Indústria més Dona’ ens ajuda a aconseguir els nostres objectius.

Més informació ‘Indústria més Dona’

X