Blog
Ene 18

La UPM s’uneix amb Elpis per tramitar el kit digital de forma gratuïta!

Des de la UPM volem oferir als nostres associats, la consultoria per a la digitalització de la vostra empresa, mitjançant l’acord de col·laboració amb l’empresa Elpis informàtica. Així doncs, us proporcionem l’assessorament, implantació de solucions digitals, sol·licitud de les ajudes i la seva tramitació de forma gratuïta i a mida.

SERVEI GRATUÏT I A MIDA

La nostra patronal UPM, amb un acord de col·laboració amb Elpis, ofereix aquest servei 100% gratuït als nostres associats i associades. D’altra banda, també us proporcionem aquest servei als no associats amb ajudes i descomptes especials.

QUÈ OFERIM?

L’objectiu d’aquestes ajudes a fons perdut és facilitar que les pimes i els autònoms adoptin solucions de digitalització en aquests àmbits:
– Presència a Internet
– Comerç electrònic
– Gestió de xarxes socials
– Digitalització de les relacions amb els clients
– ‘Business intelligence’ i analítica
– Implementació de la factura electrònica
– Serveis i eines d’oficina virtual
– Comunicacions segures i ciberseguretat.

Per a tots els interessats, envieu un mail a info@upm.org

INFORMA’T PER CORREU

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) va publicar les bases reguladores de les ajudes del ‘Kit Digital’ per digitalitzar pimes i autònoms que preveu un bonus digital d’entre 2.000 i 12.000 euros, en funció del nombre d’empleats. Amb Elpis, juntament amb la nostra patronal UPM, t’ajudem a fer aquest camí.

CONEIX ELPIS

X