Blog
Nov 11

La UPM i Eurecat firmen una aliança: Acord Marc de Col·laboració Tecnològica

Aquest dijous al matí, des de la seu de la nostra Patronal, la UPM ha signat amb el centre tecnològic Eurecat l’Acord Marc de Col·laboració Tecnològica en presència del President de la UPM, Jaume Roura, i el President d’Eurecat, Xavier Torra.

UPM i Eurecat treballaran plegats per millorar la competitivitat de les empreses associades a la nostra Patronal, mitjançant l’R+D+I, la formació tecnològica especialitzada i els serveis tecnològics.

Amb aquesta col·laboració, podrem facilitar als nostres associats l’accés a les tecnologies, els instruments, la formació especialitzada i els serveis de suport de naturalesa tecnològica per donar resposta als nous reptes de la indústria: la digitalització, la sostenibilitat, la producció avançada i la innovació. Premisses que ja ens venen marcades per l’entorn global i hem d’abordar amb urgència des del nostre sector d’activitat.

El President de la UPM, Jaume Roura ha declarat: «És un pas endavant que fem pel país, per tot el que representa apostar per a la formació i s’ha demostrat en els darrers anys, la importància d’Eurecat d’aportar personal format a la indústria catalana, tan necessari per a l’empresariat». Per la seva banda, el President d’Eurecat, Xavier Torra, ha afegit: «Un acord com aquest té un simbolisme especial: no podem fer coses si no ens ajudem tots, el país és petit i cal reunir-nos tots. A més, el metall és cabdal per poder créixer en el món industrial en aquests moments. I la formació és necessària: facilitarà el creixement i unim forces».

La col·laboració es desenvoluparà sobre dos eixos de treball específics: impuls a la innovació i impuls a la formació tecnològica i es desenvoluparan un seguit d’activitats i programes amb l’empresa com a centre de totes elles. Així doncs, es crearan Comissions de Treball per determinar i fer el seguiment dels objectius.

X