Blog
May 06

La UPM et convida al IV Congrés de Pimes de Catalunya

El proper dia 21 de maig, la Unió Patronal Metal·lúrgica UPM celebrarà una sessió de treball que s’emmarca en el IV Congrés de Pimes de Catalunya 2021 organitzat per Fepime, amb el lema ‘Resiliència, digitalització i sostenibilitat, les claus per a la recuperació de la pime catalana’, i amb l’objectiu de conèixer de primera mà la realitat i les necessitats de les pimes catalanes. Així doncs, considerem que les aportacions que es donaran són clau pel sector del metall i per això volem comptar amb tots vosaltres.

L’objectiu és establir un diàleg interactiu per abordar les preocupacions de les pimes en aquest context excepcional de pandèmia, així com, debatre sobre les possibles accions que puguin facilitar una recuperació empresarial resilient, digital i sostenible. Per fer-ho, recollirem les principals dificultats, reptes, oportunitats i propostes de futur de les pimes en diferents àmbits: infraestructures, finançament i morositat, fiscalitat, innovació, internacionalització, relacions laborals, consum energètic, tràmits administratius, digitalització, formació, i sempre des de la perspectiva de la pime.

Les conclusions d’aquestes sessions, permetran redactar un document que recollirà les principals inquietuds de cada sector i territori per millorar l’activitat empresarial. L’acte de cloenda d’aquest IV Congrés serà el dia 15 de juny, comptant amb els principals responsables polítics i del govern en l’àmbit de la política econòmica orientada a la pime.

Data i accés:

Divendres 21 de maig

Horari: de 10-11h

Format: virtual, seguint la normativa Covid-19 per assistències majors

Si vostè està interessat en participar a aquesta sessió,  agraïm que ens ho comuniqui  direccion@upm.org

Programa de la sessió:

  • Presentació a càrrec del Jaume Roura, president de la UPM, Fecavem i el Gremi del Motor, conjuntament amb Mª Helena de Felipe, presidenta de Fepime
  • Intervenció dels empresaris
  • Debat de les conclusions recollides i les qüestions plantejades
  • Finalització de la sessió

Per saber més:

Fepime Catalunya, la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, organitza aquest 4t Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya 2018. Durant quatre mesos, s’han celebrat 22 trobades amb organitzacions empresarials sectorials i territorials adherides a Fepime Catalunya amb un objectiu clar: escoltar de primera mà les necessitats reals que tenen les pimes catalanes.

X