Blog
Ago 26

Subvencions Next Generation i Pla de Recuperació

Avui acaba el termini per fer la sol·licitud a les Ajudes dels Plans d’Innovació i Sostenibilitat. No obstant, amb els fons del Next Generation i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, hi ha un ventall de subvencions que poden ser del vostre interès.

A) Programa Missió Ciència i Innovació, dotat amb 141 milions d’euros. Sol·licitud oberta fins el 6 de setembre a les 12h. Impuls a l’economia circular mitjançant noves tecnologies de reciclatge i valoració de residus polimèrics, entre d’altres aspectes.

MISSIÓ CIÈNCIA I INNOVACIÓ

 

B) Subprograma Estatal Infraestructures de l’Acció Estratègica en Salut 2017-2020, dotada amb 15 milions d’euros i fins el 9 de setembre. 

ACCIÓ ESTRATÈGICA SALUT

 

C) Programa d’Universalització d’Infraestructures Digitals per a la Cohesió i Banda Ampla (UNICO Banda Ampla), dotat amb 250 milions d’euros en ajudes, fins el 10 de setembre. L’objectiu és tenir banda ampla en grans infraestructures, mínim en 300 Mbps.

UNICO BANDA AMPLA

 

D)  Pla MOVES Singulares II, dotat amb 100 milions d’euros en ajudes a projectes singulars en mobilitat elèctrica. Ens referim concretament al vehicle elèctric i de pila de combustible. Fins al setembre, pendent de concretar data.

PLA MOVES

 

E) L´Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) ha llançat una convocatòria de subvencions per a les despeses de funcionament de sales amb programació estable de música en viu a Catalunya durant la situació de crisi sanitària de la Covi-19. L’import serà com a màxim de 200.000 euros segons la despesa declarada i depenent de l’aforament de la sala. El termini de sol·licitud és fins al 14 de setembre.
F) El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat els bases reguladores de subvencions per a agrupacions d’entitats que realitzin projectes d’investigació i reforma en matèria d’investigació per al desenvolupament tecnològic, la innovació i l’equilibri de la cadena de comercialització al sector pesquer i de l’aqüicultura. Fins el 17 de setembre.

BOE

G) Programa PREE 5000, de rehabilitació energètica d’edificis existents a municipis de repte demogràfic, amb una dotació pressupostària de 50 milions d’euros, fins el 31 de desembre del 2023. L’objectiu és reduir el consum d’energia final i, de retruc, el CO2 dins el parc d’edificis de tots els municipis

PREE 5000

 

Per a més informació, podeu consultar de forma regular la pàgina oficial del govern espanyol en matèria de subvencions.
X