Blog
Jul 23

El nostre col·laborador SIRT, referència mundial de la ciberseguretat

En la Jornada del Metall, la UPM va posar damunt la taula la importància de la ciberseguretat. Un aspecte clau que les nostres empreses han de tenir en compte per reforçar-se davant els atacs informàtics continus que poden posar en perill els sistemes productius.

ENLLAÇ A LA JORNADA SOBRE CIBERSEGURETAT

En paral·lel, la UPM va tancar un acord de col·laboració amb SIRT per ferir aquest servei als nostres associats. I, aquesta setmana, s’ha confirmat que el Govern de la Generalitat també ha contractat SIRT per controlar la ciberseguretat de tot l’aparell administratiu català.

El Govern català ha posat la seguretat en mans privades per als propers quatre anys. Un dels principals operadors és Sistemes de Xarxes i Telecomunicacions (SIRT) que s’acaba de fer amb el contracte per a la gestió i l’administració del nus de comunicacions de la Generalitat i l’adaptació de les noves funcionalitats. Paral·lelament, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC) també va contractar els serveis de SIRT per blindar el cor de les telecomunicacions catalanes.

Si voleu conèixer aquest servei, a la disposició dels nostres socis i sòcies, ens podeu escriure a info@upm.org. Us enllacem amb la ponència sobre aquesta matèria celebrada en la darrera Jornada del Metall.

 

Galeria d’imatges de la Jornada sobre Ciberseguretat

X