Blog
May 26

Encara no coneixes el nostre servei d’orientació?

Des del 2021, més de 275 participants ja s’han orientat. I més del 75% són treballadors en actiu que busquen un acompanyament o coaching per buscar formació, actualitzar coneixements i habilitats, o emprendre o acreditar competències. En què consisteix aquest servei que t’ofereix gratuïtament la UPM? Envia’ns un mail a orientacio@upm.org

 

Dins el marc dels Programes Mixtos d’Orientació i Formació promoguts pel Consorci de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, la UPM com a entitat beneficiària, ha ampliat el seu equip d’Orientadors laborals.
Ubicats a Barcelona i Manresa, l’equip orientador acompanyarà de manera individual (en modalitat presencial o virtual) als participants del programa, de manera 100% subvencionada. L’Orientació Laboral, destinada majoritàriament a persones en actiu i autònoms, integra el servei d’autoconeixement, per entendre les particularitats del propi mercat de treball, i un acompanyament per a la millora i reconeixement competencial basat en informar sobre formació i/o acreditació d’experiència.
Tot plegat, permet poder conèixer i explorar les pròpies capacitats, interessos i el millor perfil laboral de cadascú amb l’objectiu de millorar en el lloc de treball actual o trobar-ne un de nou, si s’escau.
Per als participants que es trobin en situació d’atur, des de la UPM també els assessorem en la recerca de feina de manera eficaç (on i com fer-ho dins el propi mercat de treball) o bé els guiem cap a l’emprenedoria.

Característiques de l’orientació


El procés d’orientació consisteix en un mínim de 3 sessions d’una durada mínima de 30 minuts i un màxim d’1 hora i 30 minuts. L’horari s’adapta a la persona orientada, per tal de que es pugui treballar de manera òptima i completa, extraient així la màxima rendibilitat a aquestes i assolir els objectius prèviament marcats.
Pel que fa a l’esquema de treball d’aquestes sessions és totalment individualitzat i el full de ruta és diferent a cadascuna de les persones participants en el programa. Per aquest motiu, les característiques establertes en els plans de treball s’adapten de manera individual i diferent per a cada usuari.

X