Blog
Jun 23

Els referents en ciberseguretat, es reuneixen a la UPM per debatre els reptes de futur

La Jornada del Metall vol que el proper dimecres 6 de juliol, des de l’Auditori de Foment del Treball, passin moltes coses. D’una banda, la que ens marca l’agenda és l’Assemblea General, oberta a tothom, i de l’altra una conferència sobre ciberseguretat de la mà de SIRT, referent espanyol i europeu d’aquesta matèria. La ciberseguretat s’ha convertit en l’element més important dels darrers temps per poder ‘sobreviure’ en un entorn canviant i totalment globalitzat. La guerra a Ucraïna, els hackejos informàtics i la base informàtica de qualsevol negoci fan que comptar amb un servei potent de seguretat i conèixer com combatre els atacs acabi sent 100% indispensable.

Per això, si t’inscrius a tota la Jornada del Metall, també podràs assistir a aquesta ponència. T’avancem les quatre personalitzats que ens ho explicaran en una taula moderada per Sirt.:

Fernando Anaya, Country Manager Iberia de Proofpoint

Roman Vargas, Cisco Cybersecurity Specialist

Joan Ruiz, Fortinet Team Lead Systems Engineering

Mario García, Country Manager de Iberia en Check Point Software

David Peña, SIRT Corporate Manager

Recordeu que la Jornada del Metall també comptarà amb els parlaments del Molt Honorable Conseller d’Empresa i Treball Roger Torrent Ramió,  el President de Foment del Treball Nacional Josep Sánchez Llibre i el President de Confemetal José Miguel Guerrero Sedano. El President de la UPM Jaume Roura i Calls donarà el tret de sortida a l’acte. La jornada es tancarà amb l’entrega de reconeixements a empreses fundadores de la UPM i un sopar al rooftop de la nostra seu.

INSCRIU-TE!

X