Blog
Jun 29

Quin impacte tindrà la nova Llei de Regulació de la Tarifa energètica?

Des de la UPM, us fem arribar la segona enquesta per a la recollida de dades del sector metal·lúrgic, bàsic per conèixer l’estat actual del nostre teixit empresarial i que compartirem amb tots vosaltres com a material de consulta posterior.

En aquest cas, us demanem informació relativa a les implicacions econòmiques de la nova Llei de la Regulació de la Tarifa Energètica amb el propòsit de conèixer la magnitud de l’augment del cost de la factura elèctrica i el seu impacte en el sector. Unes dades que, amb els canvis marcats pel Gobierno de España, encara no coneixem el seu abast.
Com a patronal, ens resultarà de gran utilitat aquest informació per avaluar l’abast del problema i plantejar, si s’escau, futures accions reivindicatives. A la vegada, com ja hem esmentat, elaborarem dades finals numèriques amb grafismes per a tots vosaltres. La informació generada en aquesta enquesta és recollida i analitzada per la UPM i els resultats i conclusions seran totalment anònims.
Us animem a respondre i fer aquest breu exercici amb l’objectiu de millorar el coneixement del nostre sector i poder implementar les mesures i accions més adients.

FES L’ENQUESTA!

X