Blog
Oct 25

En quin punt està la reforma laboral? La UPM s’adhereix a la proposta de Foment

En relació a les darreres declaracions de la Ministra de Treball, Yolanda Díaz, i del propi President del Govern d’Espanya Pedro Sánchez, afirmant que «ràpidament hi haurà una proposta de reforma laboral», des de la UPM volem expressar el nostre posicionalment.
Així doncs, compartim i adjuntem la proposta realitzada per Foment de Treball Nacional, on es recullen les propostes que fan referència als contractes formatius, temporals i fixes-discontinus (articles 11, 15 i 16 respectivament de l’Estatut dels Treballadors), així com els mecanismes de sostenibilitat de l’ocupació, regulat en l’article 47 bis, i la Disposició Final de la Llei Reguladora de la subcontractació en el sector de la construcció, ambdós de l’ET.
Respecte a la resta d’articles recollits a la proposta del Gobierno de España de 14 d’octubre, que no han sigut modificats respecte a la de 14 de juliol, des de Foment es mantenen las propostes remeses en el mes de juliol. Per tal cosa, haurem d’estar pendents als propers esdeveniments. Els mantindrem informats.
PROPOSTA DE FOMENT DEL TREBALL NACIONAL
X