Blog
Jun 07

El president Aragonès demana «complicitat» amb la UPM

Amb el nou Govern de la Generalitat de Catalunya, el president de la UPM, Jaume Roura, va traslladar per carta la felicitació en nom de la Patronal al president Pere Aragonès i els seus consellers i conselleres. Davant dels reptes de futur immediats, sobretot amb la gestió dels fons europeus, el president Roura va demanar enfortir les sinèrgies amb la Generalitat perquè el metall és clau en la recuperació del PIB català.
Així doncs, us posem en coneixement que el president Aragonès ja ha traslladat la seva resposta a la UPM: «El repte és majúscul, per la qual cosa és imprescindible avançar en els grans consensos que existeixen a la nostra societat i la complicitat entre la ciutadania, la societat civil, els agents socioeconòmics i les pròpies institucions que tan forts fan el nostre país». El president Aragonès es posa a la disposició de la UPM i volem fer arribar l’agraïment.
D’altra banda, el president Roura també ha assistit a la trobada organitzada per Foment del Treball entre el president Pere Aragonès i el president Pedro Sánchez. Considerem que la política ha d’estar, més que mai, al costat de les empreses i per a la recuperació econòmica. 

X