Blog
Ago 31

Presenta la teva candidatura als Guardons SECTOR PRL

Ja està oberta la convocatòria de la tercera edició dels Guardons SECTOR PRL que premien les millors pràctiques en seguretat i salut laboral. Animem a les empreses de la nostra Patronal UPM a presentar-se i liderar un concepte d’excel·lència bàsic com és la seguretat en tots els àmbits.

Les bases estan obertes fins el proper 16 de setembre i organitza Foment del Treball Nacional, patronal on la UPM ja té la seva pròpia representació liderant el sector metal·lúrgic de Catalunya.

Els Guardons tenen com a objecte reconèixer públicament la innovació i les millors pràctiques realitzades per empreses del sector de la prevenció de riscos laborals, que hagin desenvolupat accions orientades als seus clients i/o associats contribuint a la millora de la seguretat i salut laboral.

Podran optar les empreses del sector de la PRL que hagin desenvolupat accions que s’englobin en les categories que es ressenyen a continuació:

  • Gestió. Actuacions i procediments destinats a conformar, millorar o adaptar el Sistema de Prevenció de Riscos Laborals de les empreses per facilitar la integració de l’activitat preventiva.
  • Formació. Eines i productes d’informació i formació que proporcionin coneixements preventius que millorin les competències i la qualificació dels treballadors i/o dels empresaris en l’àmbit de la seguretat i salut laboral.
  • Promoció. Actuacions relacionades amb la divulgació, comunicació i màrqueting en prevenció de riscos laborals.
  • Serveis i programes d’assessorament tècnic en seguretat i salut laboral.

APUNTA’T!

X