Blog
Mar 16

Premis Europeus a la Promoció Empresarial (EEPA)

Benvolgut/a senyor/a,

La Direcció General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIME (DG Growth) de la Comissió Europea ha convocat la 15a edició dels Premis Europeus a la Promoció Empresarial (EEPA), oberta a la participació d’administracions públiques, associacions públic-privades i organitzacions empresarials de tots els Estats membres de la Unió Europea.
Així doncs, la Direcció general d’indústria i de la petita i mitjana empresa (DGIPYME) del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, és la coordinadora dels premis EEPA a nivell nacional.
Els premis EEPA 2021 s’organitzen en 6 categories:

1. Promoció de l’esperit empresarial
2. Inversió en formació empresarial
3. Millora de l’entorn empresarial i suport a la transició digital
4. Suport a la internacionalització de les empreses
5. Suport a la transició sostenible
6. Iniciativa empresarial responsable i integradora

La DGIPYME considera essencial comptar amb polítiques públiques eficients de suport a les PIME que, a través dels premis EEPA, podran tenir major difusió i visibilitat a nivell internacional.
Per això, et convido a participar en aquesta edició amb alguna iniciativa que fomenti l’emprenedoria i que hagi obtingut bons resultats durant els últims 15 mesos.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Per a aquelles candidatures que resultin premiades o, fins i tot per als finalistes, és una gran oportunitat d’obtenir reconeixement i visibilitat a nivell europeu i de relacionar-se amb altres actors que a nivell internacional promouen iniciatives en favor de l’emprenedoria i de les PIME.
Per a qualsevol aclariment no dubtis a posar-te en contacte amb la unitat de la Subdirecció General de Suport a la PIME, Direcció General d’Indústria i de la PIME, Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme al correu pymes.europa@mincotur.es

El termini per a la presentació de candidatures estarà obert fins al 15 de juny de 2021. Us adjuntem les bases de la convocatòria, així com el formulari de participació.

Aprofito l’avinentesa per enviar-vos una salutació,

Magda Grau Torredeflot
Directora General
Unió Patronal Metal·lúrgica

X