Blog
May 28

Oportunitats de negoci a Colòmbia i el Brasil

Arriba una nova webinar de la mà de Plametall per fer créixer els nostres negocis i empreses més enllà de casa. En aquest cas, viatgem cap a Colòmbia i el Brasil.

Per què aquests dos països?

Colòmbia està en ple creixement. Les Institucions Internacionals preveuen un balanç econòmic molt positiu pel país, del qual Espanya és un dels 10 proveïdors més importants. Tots els informes coincideixen que, després de la pandèmia, Colòmbia presentarà una expansió econòmica elevada, segons l’FMI i l’OCDE, respectivament. I es convertirà en una de les economies amb més creixement a l’Amèrica Llatina, dada avalada pels últims informes del Banc Mundial.

D’aquesta manera,  presentarà oportunitats de negoci importants per a l’empresari del nostre país. D’altra banda, el Ministeri d’Hisenda de Colòmbia preveu que per a l’any 2022, el PIB de Colòmbia creixerà un 4,3%; el 2023, un 3,8%; el 2024 un 3,5%; i es mantindrà sobre el 3,3% fins a l’any 2030.

I el Brasil? Tot i els efectes de la pandèmia, el Banc Central del Brasil ha millorat les seves previsions respecte al PIB i ha elevat la previsió de creixement per al 2022 al 4,6%. Amb tot, malgrat la crisi econòmica i sanitària que afecta el Brasil i la resta del món, segueixen detectant-se fonts d’oportunitat, recollides al PASE del Brasil, entre les quals destaquen:
-Màquines eina i béns d’equip: els programes d’inversió en infraestructures ofereixen oportunitats, especialment en maquinària d’alt contingut tecnològic, a la demanda dels quals no poden donar resposta els productors nacionals; – Sector de l’automoció: el Brasil és un dels principals països consumidors i fabricants d’automòbils, cosa que genera oportunitats importants.

– Sector agrícola: hi ha oportunitats en maquinària agrícola, sistemes de reg i fertilitzants, sempre que no es trobin disponibles al Brasil.

Coneix els ponents

Xavier Roca. Director de l’Oficina d’Acció a Colòmbia
Josep Maria Buades. Director de l’oficina d’Acció al Brasil

Coordenades

Data: DIMECRES, 8 de juny de 2022
Hora: de 15:30h a 16:30h

Webinar gratuïta prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.

INSCRIU-TE!

X