Blog
Mar 10

Oportunitats de negoci al Marroc i Turquia

Des de PlaMetall, la UPM seguim treballant per estar al dia dels ajuts i les vies de finançament i expansió del nostre negoci a nivell internacional. Avui, viatgem al Marroc i Turquia.
Us oferim una webinar gratuïta per conèixer quines oportunitats de negoci hi ha en aquests dos països.

MARROC
Per la seva proximitat i localització estratègica, el Marroc és un mercat interessant per a les empreses catalanes. De fet, l’any 2019. més de 6.200 empreses van exportar-hi els seus productes o serveis. Entre  les oportunitats més destacades que s’adapten al nostre sector, destaquem l’electricitat i electrònica com a sectors emergents. També la digitalització dels sectors públic i privat. I les licitacions internacionals en energies renovables i el tractament de l’aigua. D’altra banda, també posem l’accent en la indústria de l’automòbil que es dimensiona per proveir el mercat africà.

TURQUIA
Més de 3.100 empreses catalanes van exportar els seus productes o serveis a Turquia el 2019, un país on els sectors de l’economia circular i la salut i els equipaments mèdics són els que tenen millors perspectives de creixement. En termes d’oportunitats de negoci, aquests són els àmbits més destacats que encaixen amb la UPM: Fosa, zinc, ferro, acer i les seves manufactures; vehicles i peces de recanvi; el sector de la mineria; el mercat de la construcció i les infraestructures; maquinària industrial.

Apunta’t!
PONENTS: Shan Elasri i Emre Pekkan
Directors de les oficines d’ACCIÓ al Marroc i Turquia.
Data: DIMECRES, 24 de març de 2021
Hora: de 9:30h a 10:30

Webinar gratuïta prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.

INSCRIPCIONS!

X