Blog
Sep 30
Oportunitat de negoci a l'Índia

Oportunitat de negoci a l’Índia: nova webinar gratuïta

Juntament amb Plametall, us oferim una nova missió comercial i viatgem cap a l’Índia.

Per què l’Índia?

Amb gairebé el 18% de la població mundial l’any 2019 i 1.366 milions d’habitants, l’Índia és el segon país més poblat després de la Xina. L’economia índia ocupa la cinquena posició a nivell mundial en PIB nominal i el tercer pel que fa a Paritat de Poder Adquisitiu (després dels EUA i la Xina) tot i que, segons dades del Banc Mundial, el 22,5% viuen per sota del llindar de la pobresa, menys d’1,9 dòlars per dia.

El creixement econòmic està consolidant una classe mitjana que, d’acord amb les projeccions de l’últim informe Boston Consulting Group, per al 2025 serà el tercer mercat més gran amb aproximadament 4 trilions de consum d’USD i un poder adquisitiu prou alt per adoptar hàbits de compra cada vegada més semblants als occidentals.

Per tot plegat, l’Índia ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l’automoció i moto, la indústria farmacèutica o la transformació digital, entre d’altres. Pel que fa a les relacions comercials amb Catalunya, les exportacions catalanes han assolit un volum de 375,5 milions d’euros el 2019, abans de la pandèmia per la Covid-19. Lideren les exportacions: la maquinària (16,3%), els productes químics orgànics (10,8%) i els plàstics (8,5%).

Apunta les coordenades!

PONENT: Vanesa Álvarez Franco, Consejera Económica y Comercial Oficina Económica y Comercial de Mumbai
Data: Dimecres, 6 d’octubre de 2021
Hora: de 09:30h a 10:30h
Webinar gratuïta prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir a l’acte.

INSCRIU-TE!

X