Blog
May 25

Obrim el mercat de l’Àsia Central

Jornades empresarials al Kazakhstan i l’Uzbekistan
Des de la UPM, seguim amb l’agenda internacional per fer créixer els nostres negocis arreu del món.
Arran de la impossibilitat temporal de realitzar missions comercials presencials i, aprofitant  les noves eines de comunicació digital que ens permeten continuar fent negocis sense desplaçar-nos, estem organitzant una missió comercial virtual al Kazakhstan i l’Uzbekistan,  del 12 al 16 de juliol 2021, que comptarà amb una agenda de contactes B2B i reunions virtuals d’acord amb el perfil de cada empresa i les seves necessitats en aquests dos mercats. També s’inclouen entrevistes amb clients potencials, selecció de representants, socis locals o distribuïdors, i un estudi d’inversions.

Per què l’Àsia Central?
Els països d’aquesta regió arriben a una superfícia de més de 4 milions de quilòmetres quadrats, és a dir, més gran que la de l’Índia, però amb prou feines hi viuen 60 milions d’habitants. Els seus punts d’interès es basen en un valor geoestratègic, a l’estar situats entre tres grans potències com són Rússia, la Xina i l’Índia; i pel seu potencial energètic ja que disposen d’immensos recursos naturals i totes les energies, incloent les renovables.
A més, l’Àsia Central és una de les regions menys afectades per la Covid-19, un fet molt rellevant amb el qual coincideixen institucions internacionals com l’FMI i l’ADB. Les projeccions per a la regió són de creixement en V per aquest 2021, situant-se en el 4,5%.

Serveis que inclou la missió
– Webinar informativa sobre les oportunitats de negoci
– Avaluació dels requeriments de les empreses
– Informació sobre mercat de destí, estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i informacions pràctiques
– Agenda de negocis virtual
– Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat
– Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió

Despeses de participació
Cost per agenda personalitzada virtual al Kazakhstan i l’Uzbekistan : 850€ (+IVA) un país, 1.250€ (+IVA) dos països
Quota d’inscripció: 350€ (+IVA) . Per a empreses no associades 450€ +IVA

INSCRIU-TE!

Consultes o més informació detallada a info@upm.org

X