Blog
May 30

Noves oportunitats a Ghana

Aquest mes, viatgem a l’Àfrica per oferir-vos una oportunitat de negoci a Ghana. En aquest país, el sector agrícola representa entre el 20-30% del PIB. Això suposa que el sector de tecnologies agrícoles és prioritari i ofereix grans oportunitats pel país.

Quines són les oportunitats empresarials?

Entre els més destacats, hi ha oberts projectes d’innovació per a la transformació de l’economia ghanesa en un model d’economia circular basat en el tractament de residus, el waste to energy i les pràctiques sostenibles per a la indústria.

D’altra banda, el desenvolupament del sector petroli i el gas up i downstream, així com la demanda creixent d’energia tradicional i alternativa obre la porta a oportunitats i necessitats de know-how i tecnologia en el sector de l’energia.

També destaca el sector farmacèutic a Ghana, que vol intentar estimular la producció local i les col•laboracions amb empreses estrangeres per millorar la seva tecnologia. La mineria extractiva requereix de quantitats elevades d’aigua tractada. Un element addicional a tenir en compte és que les instal•lacions rurals necessitaran, en molts casos, d’una font d’energia que sol ser fotovoltaica.

A grans trets, les tecnologies industrials a Ghana presenten oportunitats per a les empreses catalanes especialitzades en tecnologies industrials. I en darrer terme, en el sector químic es detecten com a oportunitats els productes següents: fertilitzants, pesticides, productes químics per al tractament d’aigua, química industrial i química per a la construcció.

Coneix la ponent!

Íngrid Asensio, Secretaria General Spain-Ghana Chamber of Commerce

Apunta les coordenades

Data: dimecres 2 de juny de 2021
Hora: de 12-13h

 

INSCRIPCIONS OBERTES!

X