Blog
Oct 13
imagen planta_ceam

Nova webinar de CEAM

Vols aprendre a optimitzar les teves inversions?

CEAM, en col·laboració amb la UPM, organitza la reunió de treball virtual ‘Ajudes 2021. La millor estratègia per optimitzar el retorn de les nostres inversions’.

L’objectiu de la sessió és exposar, de forma pràctica i dinàmica, les principals línies d’ajuts -i les seves característiques-, de les que es poden beneficiar les empreses per a la realització de projectes d’inversió, d’eficiència energètica, minimització de residus i digitalització. També s’exposaran línies d’interès que previsiblement estaran disponibles en l’exercici 2021.

Contingut de la webinar
En aquesta sessió s’oferiran recomanacions a les empreses sobre l’estratègia més recomanable per aprofitar els fons disponibles. En particular, s’explicaran les oportunitats de combinació de les línies d’ajuda. També es farà referència a exemples reals. A banda, comptarem amb diferents observacions útils sobre les convocatòries d’ajuts ordinaris davant els nous Fons Europeus Next Generation. La sessió, acabarà amb un col·loqui obert.

Ponent
Marc Verdaguer Montanyà. Responsable de l’Àrea Medi Ambient i Energia de GEDPRO. Alcalde de Calldetenes.

 

Coordenades
Data: 15 octubre
Durada: 2 hores (9:30-11:30h)
L’assistència és gratuïta per als socis de la UPM. Les empreses no associades hauran d’abonar 40 euros en concepte de quota d’inscripció.

LINK D’INSCRIPCIÓ

 

Consultes o més informació detallada a info@upm.org

X