Blog
Ene 29

Nova agenda amb Plametall per aquest 2022!

Viatgem cap a París per conèixer la Fira Midest

El Departament de Promoció Internacional organitza una participació agrupada a la Fira Midest 2022 que es celebrarà a París del 17 al 20 de maig de 2022. MIDEST és una de les primeres fires de subcontractació a nivell mundial i la més important de França, país de la Unió Europea que compta amb el mercat més actiu de subcontractació industrial, juntament amb Alemanya. Aquesta trobada, pot ser la clau per introduir o consolidar la presència de les empreses catalanes a França, primer mercat internacional nostre, i també per a la resta d’Europa.

La fira se celebra en el marc de la trobada empresarial GLOBAL INDUSTRIE, simultàniament amb les fires INDUSTRIE (tecnologies de la producció), SMART INDUSTRIES (indústria del futur y 4.0) i TOLEXPO (maquinària per tractar la xapa, bobines, tubs, entre d’altres). Per tal de facilitar la presència de les empreses que s’inicien en el camp de l’exportació, oferim la possibilitat de participar a la fira en un estand compartit, coordinat per l’Entitat i amb un cost reduït, on les empreses disposaran d’un punt físic propi per presentar a través de panells, catàlegs i mostres, els seus productes.
Les empreses que participin a l’estand compartit no caldrà que estiguin presents tots els dies de la Fira, ja que es comptarà amb un servei comú d’atenció als estands per a la distribució de la informació de les empreses participants, així com de la recollida de les consultes que es produeixin al llarg de la fira.

INSCRIU-TE!

                            
X