Blog
Mar 15

Nou software amb Itemsa!

En el marc de l’acord de col·laboració amb la consultora Itemsa, us presentem la nova  iniciativa APPRODUCTIVITY 4.0, que integra en una única aplicació totes les eines necessàries per millorar el rendiment de la vostra empresa, aportant valor a l’ecosistema laboral.

Aquest software és per a aquells que busquen un augment significatiu de l’eficiència, la productivitat i la flexibilitat. Així doncs, APPRODUCTIVITY 4.0 és l’aliat òptim de la innovació i et permet portar-la a la teva operativa diària de la següent manera:
– Fixar l’estàndard de com cal treballar (per als diferents escenaris simulats) i gestionar la documentació associada als processos, mètodes i temps, en els àmbits d’Enginyeria, Qualitat i Producció.
 Resoldre qualsevol tipologia d’equilibrat de càrregues de treball: Línies Mono-Producte (Lots), Línies Multi-Producte (Mix), Cèl•lules de fabricació o Muntatge i Estacions Multi-operari.
– Conèixer, en temps real, què està passant a la línia o cèl•lula de fabricació o muntatge. Es dispararan les alertes quan es detecti qualsevol desviació respecte al que hauria d’estar succeint, permetent respondre en aquest mateix moment i amb rapidesa: replanificant les tasques, ampliant equips o torns de feina.
– Desenvolupar i fer el seguiment dels KPIs de gestió industrials i, eventualment, dels sistemes d’incentivació per a la millora de l’eficiència en qualitat, rendiment i OEE.

Descomptes especials per ser associat/a de la UPM. Contacta amb nosaltres per guanyar competitivitat industrial a info@upm.org

X