Blog
Oct 27

Missió comercial virtual al Canadà

Canvi de data previst

Com a conseqüència de la impossibilitat temporal de realitzar missions comercials presencials i, aprofitant  les noves eines de comunicació digital que ens permeten continuar fent negocis sense desplaçar-nos, estem organitzant una missió comercial virtual al Canadà. 

Us informem que hi ha un canvi de dates i finalment serà del 14 al 17 de desembre 2021. Com sempre, s’ha programat una agenda de contactes B2B i la realització de reunions virtuals d’acord amb el perfil de cada empresa i les seves necessitats en el mercat canadenc.

La missió pot incloure la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc. La preparació de les agendes la realitzaran les oficines d’ACCIÓ al Canadà.

Per que el Canadà?
Aquest país representa la desena economia més rica del món. Obert al comerç exterior, representa un gran soci dels Estats Units, de qui rep el 80% de les seves exportacions. L’FMI preveu que el PIB del Canadà creixi un 2,5 % el 2017 i lideri el creixement del G7. Al setembre de 2017, va entrar en vigor un Tractat de lliure comerç amb la Unió Europea (CETA) que representa l’eliminació d’aranzels pel 98% dels seus productes. Es preveu que el comerç podria créixer un 20% entre el Canadà i Europa.
A més, també ofereix un bon escenari per establir negocis a les empreses catalanes. Les exportacions catalanes al Canadà han crescut un 4,9% al 2019 i se situen en els 281,1 milions d’euros. Catalunya exporta principalment al Canadà productes químics orgànics (20,9%), maquinària (9,9%) i vins i caves (9,3%)

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ
•    Webinar informativa sobre les oportunitats de negoci al Canadà realitzada pels director d’ACCIÓ d’aquest país.
•    Avaluació dels requeriments de les empreses.
•    Reunió prèvia amb el director d’ACCIÓ añ Canadà per avaluar les possibilitats d’èxit de participació i l’evolució dels negocis a destí.
•    Informació sobre mercat de destí, estudis de mercat disponibles, estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
•    Agenda de negocis virtual. Les reunions es portaran a terme per videoconferència amb la supervisió del director d’ACCIÓ al Canadà i l’entitat.
•    Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
•    Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

DESPESES DE PARTICIPACIÓ
•    Cost per agenda personalitzada virtual al Canadà : 600€ (+IVA)
•    Quota d’inscripció: 350€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ (+IVA)

NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ 
1.    En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:
a.- Formulari d’inscripció clicant la casella que us adjuntem.

INSCRIU-TE!
b.- Comprovant de l’ingrés o la transferència bancària per un import de 350,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UEM ES97 0081 0016 1100 0180 6784 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ VIRTUAL AL CANADÀ 2021”). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.
2.    Atesa la limitació de places, la selecció definitiva dels participants es realitzarà entre totes les empreses que hagin complert totalment les condicions anteriors, per ordre de recepció d’inscripció i en base a la idoneïtat del producte en el mercat objectiu.
3.    L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.
4.    Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.Consultes o més informació detallada a info@upm.org

                   
X