Blog
Mar 22

La UPM tanca un acord amb Estamina

Vols reduir un 4% de la teva factura elèctrica?
La UPM tanca un acord amb Estamina per millorar la rendibilitat dels nostres associats
El president de la Unió Patronal Metal•lúrgica (UPM), Jaume Roura, ha signat un acord amb Estamina Consultores amb l’objectiu de millorar els serveis de la nostra patronal per les nostres empreses associades.
D’aquesta manera, Estamina acorda oferir els seus serveis per als subministraments d’energia elèctrica i gas a través de la UPM de manera que puguin beneficiar-se tots els seus associats, territorials i gremials, i els seus respectius associats dels serveis i productes.
Properament, us començarem a enviar noves condicions avantatjoses per a la
contractació del subministrament elèctric i de gas a totes aquelles PIMES associades a la UPM.

NOU CÀLCUL DE LA FACTURA ELÈCTRICA
De moment, us volem avançar nous canvis que ens afectaran a tots nosaltres. El proper 1 de juny està prevista l’entrada en vigor, la nova metodologia per al càlcul de peatges de transport i distribució d’electricitat. Per a tots aquells consumidors implicarà un gran nombre de canvis, serà necessari estar preparats per evitar les conseqüències d´una mala transició. Cal destacar que desapareix la possibilitat de facturar
pel 85% de la potència facturada i es facturarà sempre pel 100% excepte en els casos en què se superi el 105% de la potència contractada, s’aplicarà una
penalització. 
Estamina prepara una webinar per oferir les claus sobre com aconseguir estalviar fins a un 4% de la factura final.

Si vols rebre més informació o que t’avisem sobre la webinar, escriu un mail a info@upm.org amb l’assumpte ‘ESTAMINA’ i les teves dades personals.

X