Blog
Ene 11

La UPM, subscriu les paraules de Foment

Des de la Unió Patronal Metal•lúrgica (UPM) i el seu president Jaume Roura, subscrivim totalment les paraules del president de Foment del Treball sobre els tres eixos marcats:
– Impossible ajornar, encara més, les eleccions del 14 de febrer. Tenim un desgovern català marcat per manca de comunicació, ells mateixos ho admeten, descoordinació de conselleries entre Junts per Catalunya i Esquerra i la impossibilitat de generar confiança a la ciutadania.
– En època de crisi, l’administració ha d’emetre deute, és la màxima de qualsevol teorica econòmica, les grans potències mundials és el que fan. Subscrivim les paraules del senyor Josep Sánchez Llibre en el fet que cal injectar, com a mínim 50.000 milions d’euros als sectors més perjudicats. La indústria metal•lúrgica pesa un 30% del teixit industrial de Catalunya i és una necessitat bàsica per al conjunt de la societat.
– On estan els fons europeus? Cal més coordinació entre el govern espanyol i català i exigir, ara sí, seure i parlar perquè d’una bona entesa i pacte en depenem per accionar ja mecanismes per redreçar el camí. Es calcula que la meitat de les ajudes d’Europa no arriben als contribuents finals de l’estat espanyol. Què està passant?
– Els ERTO s’han de prorrogar, pas endavant fet aquesta setmana però insuficient. Cal tot el 2021 de forma completa. A la vegada, condicions dels crèdits ICO per a empreses que no els puguin tornar i ajornar el pagament d’impostos.
X