Blog
Abr 26

La UPM segella un acord amb CIM UPC

La Unió Patronal Metal·lúrgica, UPM, ha signat un acord de col·laboració amb el Centre Tecnològic CIM UPC de la Universitat Politècnica de Catalunya. El president de la UPM, Jaume Roura, i el director executiu de CIM UPC, Pau Le Monnier han segellat aquest matí, el vincle entre les dues entitats a la seu de la nostra Patronal.

Amb aquest acord, la UPM avança en la millora de la formació i els processos tecnològics dirigits a les nostres empreses. Així doncs, aquesta col·laboració té com a objectiu poder facilitar als nostres associats, tota mena d’avantatges en serveis tecnològics que ofereix el CIM UPC.

El president Roura i el director Le Monnier a la seu d’UPM

El CIM UPC té com a missió transferir coneixements d’enginyeria i gestió de la tecnologia a les empreses i professionals que busquen ampliar les possibilitats de la indústria del metall al nostre territori, a través de la creació, la millora i la promoció dels seus productes i processos de fabricació.
El CIM UPC és pioner en Fabricació Additiva, en tres dimensions, i tecnologies de la Producció. També ofereix serveis tecnològics avançats que aporten un alt valor afegit a la indústria catalana.

En el proper número de la nostra revista Activa’t UPM!, us donarem la concreció de tots els seus serveis.

X