Blog
Mar 04

La UPM, present a l’acte del manifest ‘Prou ja’

Clam unitari per a la recuperació
Aquest migdia, el president de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), Jaume Roura, ha assistit a l’acte empresarial unitari a l’Estació del Nord amb el manifest conjunt de més 300 entitats del món econòmic i social de Catalunya.
El manifest Ja n’hi ha prou. Centrem-nos en la recuperació impulsat des de Foment del Treball i PIMEC, conjuntament amb la UPM i més de 300 entitats representatives del món econòmic, empresarial, social, cultural i esportiu de Catalunya, ha aconseguit avui alçar la veu en un clam unitari a favor de la no violència, per defensar a les ciutats dels actes vandàlics de les últimes setmanes i demanar al Govern de la Generalitat, a l’Ajuntament de Barcelona, i a la resta d’ajuntaments de Catalunya, que “exerceixin la seva autoritat democràtica i les seves responsabilitats sense complexos». Els drets s’han d’exercir de manera cívica i pacífica, tant quan expressen adhesions com protestes i sempre respectant la llibertat, la seguretat i les propietats de tots.
El president de la UPM, Jaume Roura, considera que «ha sigut un acte molt responsable davant dels moments que vivim» i ha afegit, com diu el lema, que «ja n’hi ha prou. centrem-nos en la recuperació».
L’acte ha estat d’una enorme transcendència ja que han estat representats més del 90% del PIB català, i més de 400.000 empreses, que donen feina a més de 2,3 milions de famílies.
X