Blog
Mar 31

La UPM estrena nova imatge

Amb la intenció de millorar la nostra comunicació, la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), també vol donar un impuls a la seva imatge pública. Per això, tal com es va informar prèviament al Comitè, hem acordat el disseny d’un nou logotip i imatge oficial de la patronal que renova l’anterior. A més, el canvi també permet tenir un nou disseny en diferents formats i colors, adaptats a qualsevol comunicació.

A partir d’avui, ja trobareu els canvis a la nostra web i també a les plataformes de twitter @UPMbcn i Linkedin Unió Patronal Metal·lúrgica. Us fem arribar algunes de les captures de pantalla per il·lustrar-ho amb el proper repte d’enfortir la web i la nova revista mensual ‘Activa’t UPM’. Aquest és el canvi final

Logotip antic

Logotip actual

El disseny

Més atractiu, adaptat a les línies més discretes i solvents actuals i amb un missatge que vol marcar el tarannà d’aquesta nova UPM. Així doncs, les tres boletes que trobareu amb tres colors degradats signifiquen els tres objectius de la nostra Patronal: Innovació, Servei i Treball.

Si voleu disposar de tots els grafismes pel vostre ús com a soci/a, ens podeu fer arribar un correu a info@upm.org. També us hem posat a la vostra disposició un enllaç amb els logotips més freqüents per poder-vos descarregar directament.

Imatge/ Logotip UPM

X