Blog
Mar 01

Guia per afrontar un entorn digitalitzat

Coneix la guia detallada amb tota la informació de com funcionen i s’utilitzen les eines digitals més representatives que a dia d’avui permetrien a les  a les Pimes millorar la seva visibilitat i vendes. Des de la UPM, col·laborem de la mà amb Fepime Catalunya que posa a l’abast dels nostres socis i sòcies una guia molt detallada amb l’objectiu de ser més eficients en l’era de la digitalització.

D’altra banda, un procés de transformació digital ben dissenyat pot contribuir al creixement de les vendes, a la reducció de costos i, en definitiva, a l’obtenció de millors resultats, i esdevenir, així, una gran aliança per a les pimes. La digitalització obre un ampli ventall d’oportunitats que afavoreixen el creixement i la competitivitat empresarial.

Aquesta guia de transformació digital per a la pime neix amb la idea de simplificar la tasca d’integrar l’ús de les noves tecnologies en el dia a dia de les empreses de menor dimensió. Pretén, a través d’un llenguatge senzill, ser una eina útil i pràctica que ofereixi informació sobre eines digitals i sobre com es pot implantar una estratègia de transformació digital en l’empresa. En definitiva, un instrument per ajudar els petits empresaris a identificar les oportunitats que la nova era digital ofereix als seus negocis.

DESCARREGA’T LA GUIA COMPLETA!

X