Blog
May 26

Nou acord amb GO Development i renovem amb Ferrer&Ojeda

La Directora de la UPM, Magda Grau, va presidir la signatura d’un nou acord de la nostra Patronal amb GO Development, empresa especialitzada en la formació i l’assessorament. En representació de GO, van assistir Maria García García i Raquel Ortiz Pedrajas.

D’aquesta manera, posem a la disposició dels socis i sòcies noves eines.

Qui és GO Development?

Empresa especialitzada en el desenvolupament de les persones i els seus equips, en la creació de plans formatius a mida, entenent que cada empresa i organització el forma un sistema únic. D’aquesta manera, creen equips d´alt rendiment, alineats i enfocats en objectius comuns. I ho aconsegueixen analitzant de forma detallada, la realitat dels equips a partir de diferents evaluacions.

GO Development és una empresa certificada en TTI SUCCESS INSIGHTS, l’únic procés patentat a nivell mundial que consisteix en alinear les necessitats del lloc de treball amb els talents de la persona que l’ocupa i creant plans d‘acció que assoleixin les seves necessitats. També són especialistes en el desenvolupament de talents a través de la creació de perfils de personalitat, coaching d’equips, executiu i la intel•ligència emocional i gestió de conflictes.

Reforcem el lligam amb Ferrer & Ojeda

En paral·lel, hem renovat l’acord amb Ferrer & Ojeda, un col·laborador històric de la nostra casa.  Amb una tradició de 120 anys d’experiència, reforcen l’àrea de les assegurances i la gestió del seu risc.

X