Blog
Oct 26

GO Development et convida a una jornada virtual sobre lideratge

‘Parlem de lideratge transformador’. Aquest és el títol de la jornada que el nostre col·laborador, GO Development, ha preparat pels nostres associats de la UPM. El proper 25 de novembre et convidem, en un format àgil de webinar, assistir de forma gratuïta i prendre nota d’un grup d’experts que ens assessoraran en matèria de gestió de les persones, el valor del lideratge i com aconseguir equips de rendiment.

INSCRIU-TE!

GO Development és una empresa especialitzada en el desenvolupament de les persones i els seus equips, en la creació de plans formatius a mida, entenent que cada empresa i organització el forma un sistema únic. D’aquesta manera, creen equips d´alt rendiment, alineats i enfocats en objectius comuns. I ho aconsegueixen analitzant de forma detallada, la realitat dels equips a partir de diferents evaluacions.

A més, està certificada en TTI SUCCESS INSIGHTS, l’únic procés patentat a nivell mundial que consisteix en alinear les necessitats del lloc de treball amb els talents de la persona que l’ocupa i creant plans d‘acció que assoleixin les seves necessitats. També són especialistes en el desenvolupament de talents a través de la creació de perfils de personalitat, coaching d’equips, executiu i la intel•ligència emocional i gestió de conflictes.

X