Blog
Sep 30
XVII Fòrum de la Distribució de Productes Siderúrgics

XVII Fòrum de la Distribució de Productes Siderúrgics

La Unió de Magatzemistes de Ferros de Catalunya i Balears, en col·laboració amb la Unión de Almacenistas de Hierros de España, organitza un Fòrum amb la participació de representants de diferents àmbits del sector.

D’aquesta manera arriba una nova edició: el XVII Fòrum de la Distribució de Productes Siderúrgics el proper 28 d’octubre des de l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.

Des de l’associació es treballa amb il·lusió per consolidar la iniciativa, nascuda l’any 2005, de crear un espai de diàleg obert i enriquidor per al sector. Aquesta voluntat de treballar per una mirada comuna, ja des del principi es va sumar a la necessitat d’un accés pròxim i veraç a la informació sobre els mercats siderúrgics, tant per als nostres associats com per a tots els nostres col·laboradors.

Fidel a la seva raó de ser d’origen, el Fòrum ha crescut i s’ha adaptat per configurar-se com una eina útil i profitosa per interpretar les circumstàncies del nostre sector. Mostra d’això ha estat la bona acceptació de la proposta dins el nostre àmbit, aconseguint que els seus màxims representants hi participin any rere any. La intenció, com sempre, és fer possible aquest diàleg entenedor, proper i plural on tothom pugui opinar, procurant enfocar tots els punts de vista amb objectivitat, respecte, lucidesa i rigor. Construir un exhaustiu paisatge del nostre sector, sense obviar conjuntures, posant en contacte els seus agents i atorgant-los veu i espai per comunicar-se.

A continuació, us facilitem el calendari previst i l’enllaç per fer la inscripció.

CALENDARI DE LA JORNADA

INSCRIPCIONS!

X