Blog
Jul 29

Formar els treballadors és la millor inversió per a una organització

Nous plans de suport en ajudes a la formació i l’especialització del nostre sector.

Saps que totes les empreses disposen d’un crèdit que poden utilitzar per bonificar la formació dels seus treballadors? I que gairebé el 75% de les empreses amb menys de 50 treballadors el perden per desconeixement? Des de la Unió Patronal Metal·lúrgica, volem ajudar-te a formar els teus treballadors perquè tinguin la màxima preparació i capacitació per poder desenvolupar totes les seves funcions.

Et donem el suport necessari per ajudar-vos a fer l’estudi de les vostres necessitats formatives, dissenyar el curs a mida, executar-lo i gestionar la bonificació FUNDAE corresponent, així com tot l’assessorament i ajuda en tot el procés.

L’empresa està obligada pel Convenio Estatal del Metal (CEM), a partir del proper 1 d’octubre, que tots els treballadors estiguin formats en Prevenció de Riscos Laborals en funció de l’ofici que tinguin. La UPM és l’entitat homologada i disposem de formadors homologats i altament qualificats per poder ajudar-te a complir amb les obligacions en aquesta matèria. Gràcies a la nostra filosofia d’apostar per la qualitat, aconseguim que els nostres alumnes obtinguin no només una bona formació, sinó també un reconeixement sectorial perquè puguis donar valor als teus treballadors i assegurar-te que realment obtenen la preparació que esperes. Si vols conèixer el crèdit disponible per a aquest any pots posar-te en contacte amb nosaltres.

X