Formació Continua

La formació contínua, promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, són cursos 100% subvencionats que permeten seguir millorant les teves competències professionals a través d’una formació de qualitat, pràctica i aplicable al teu lloc de treball. 

S’adrecen majoritàriament a treballadores en actiu, tant assalariats com autònoms, i en menor percentatge a persones en situació d’atur.

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya és l’òrgan que està integrat per la Generalitat de Catalunya (originalment a través del Departament d’Empresa i Ocupació i actualment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l’àmbit de Catalunya.

S’encarrega de la gestió i de l’execució dels programes de la formació professional contínua, que serviran per aconseguir l’objectiu de garantir la formació al llarg de la vida, l’adaptació dels treballadors i treballadores de les empreses a la nova societat basada en el coneixement, com també per mantenir la capacitació professional dels treballadors i treballadores quant als canvis dels processos productius. Pots consultar la seva oferta formativa aquí.

Des de la UPM, tant el l’àmbit Sectorial com Transversal ofereix en més de 10 comarques catalanes.

 

Consulta aquí el llistat de cursos Programats

  2021 Programes de Formació REACT EU           2021 Programes de Formació no formal Sectorial i Transversal          2021 Programes mixtos d’orientació i formació

                                                   

Actualitat

Activitats

Juny, 2022

MISSIONS COMERCIALS HÍBRIDES (PRESENCIALS O VIRTUALS ) 2022Esdeveniment mensual (Febrer) C/ Via Laietana, 32, 4ª planta -despatx 414 - 08003 Barcelona

MISSIÓ COMERCIAL A KAZAKHSTAN I UZBEKISTANEsdeveniment mensual (Juny)

Missió comercial a Colòmbia i BrasilEsdeveniment mensual (Juny)

27Jun9:00 amMissió comercial virtual o presencial a Perú - Xile - Argentina9:00 am

29Jun9:30 amWEBINAR OPORTUNITATS DE NEGOCI A REGNE UNIT9:30 am

X