Formació Continua

La formació contínua, promoguda pel Consoci per a la Formació Contínua de Catalunya, són cursos 100% subvencionats que permeten seguir millorant les teves competències professionals a través d’una formació de qualitat, pràctica i aplicable al teu lloc de treball. 

S’adrecen majoritàriament a treballadores en actiu, tant assalariats com autònoms, i en menor percentatge a persones en situació d’atur.

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya és l’òrgan que està integrat per la Generalitat de Catalunya (originalment a través del Departament d’Empresa i Ocupació i actualment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l’àmbit de Catalunya.

S’encarrega de la gestió i de l’execució dels programes de la formació professional contínua, que serviran per aconseguir l’objectiu de garantir la formació al llarg de la vida, l’adaptació dels treballadors i treballadores de les empreses a la nova societat basada en el coneixement, com també per mantenir la capacitació professional dels treballadors i treballadores quant als canvis dels processos productius. Pots consultar la seva oferta formativa aquí.

Des de la UPM, tant el l’àmbit Sectorial com Transversal ofereix en més de 10 comarques catalanes.

 

Consulta aquí el llistat de cursos Programats

 

Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya  Logo SEPE

Actualitat

Activitats

Gener, 2022

CONVOCATÒRIA D’AJUTS D’ICEX A LA PARTICIPACIÓ EN FIRES INTERNACIONALS 2022.Esdeveniment mensual (Gener) C/ Via Laietana, 32, 4ª planta -despatx 414 - 08003 Barcelona

21Gen9:00 amEsmalts al foc en joieria nivell 1_Matins9:00 am Rambla Catalunya,73 -Principal - Barcelona

21Gen3:00 pmEsmalts al foc en joieria nivell 1 -Tardes3:00 pm Rambla Catalunya,73 -Principal - Barcelona

24Gen3:00 pmTPC_ Operaris en magatzem i logística i aprovisionament en els processos de fabricació3:00 pm Pol. Ind. Els Dolors, s/n -Palau Firal - Manresa

29Gen9:00 amMICROSOFT WORD 2016 NIVELL AVANÇAT9:00 am Av. Enric Prat de la Riba,68 - 08401-Granollers

29Gen9:00 amInstagram per al teu negoci9:00 am Rambla Catalunya,73 -Principal - Barcelona

X