Blog
Jun 27

La UPM, present als Premis Ferrer Salat

La Directora de la UPM, Magda Grau, i l’Advocat i Responsable de Relacions Laborals, Juan Pedro Huertas, assisteixen a la XV edició dels Premis Ferrer Salat organitzats per Foment del Treball.

Les patronals fan front comú per demanar la unitat dels sindicats i els governs espanyol i català per sortir de la crisi. Aquesta és la demanda que ha fet el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, i de la qual la UPM també se la fa seva.
La jornada d’aquest matí, coincidint amb el Dia de l’Empresa, ha premiat Grífols com la millor empresa de l’any 2022 i Enrique Lacalle, President d’Automobile Barcelona, ha estat reconegut per la seva trajectòria professional.
Els Premis Ferrer Salat també han comptat amb el president del Govern, Pere Aragonès, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs.
El proper acte empresarial serà dimecres 6 de juliol amb l’Assemblea General i la Jornada del Metall organitzada per la UPM a l’Auditori de Foment. Les inscripcions estan obertes.

 

INSCRIU-TE!

X