CANVIS I NOVETATS NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA EN EL SECTOR METALL: INDÚSTRIA SIDEROMETAL.LÚRGICA

Gener, 2023

26Gen10:00 amCANVIS I NOVETATS NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA EN EL SECTOR METALL: INDÚSTRIA SIDEROMETAL.LÚRGICA10:00 am

Més

Detalls

CANVIS I NOVETATS NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA EN EL SECTOR METALL: INDÚSTRIA SIDEROMETAL·LÚRGICA. 

Breu explicació del la jornada, objectiu:

Des de la UPM, de la mà de FOMENT DEL TREBALL, organitzem una jornada virtual per comentar totes les qüestions que afecten al XIX Conveni Col·lectiu de la Indústria Siderometal.lúrgica de la província de Barcelona.

El passat dia 13 de gener, es va publicar al BOPB el Conveni de referència per al sector. Aquest conveni s’ ha subscrit amb posterioritat a la convocatòria de vaga resolta davant el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, amb el vistiplau d’aquest, amb una negociació especialment complicada des del començament del procediment negociador per la situació d’incertesa i inflació disparada que hem viscut a l’any 2022.

Una vegada ratificat i publicat el Conveni de la Indústria Siderometal.lúrgica de la província de Barcelona pels anys 2022-2024, creiem convenient organitzar una jornada per a informar sobre els canvis i novetats que hi ha hagut a la negociació col·lectiva, en aquest sector, en les matèries que ens són exclusives, informant d’altres que són d’interès i resten pendents d’actualització al IV Conveni col·lectiu estatal de la indústria, les noves tecnologies i els serveis del metall (CEM), entre d’altres contractació.

 

PONENTS: 

Juan Pedro Huertas González. Director Jurídic i de Relacions Laborals UPM. Advocat. Membre del Tribunal Laboral de Catalunya i de diverses organitzacions.

 

Dr. Jose Luis Salido Banús. Professor titular de Dret del treball i de la Seguretat Social a la UB (H). Advocat en exercici. Conciliador i mediador del Tribunal Laboral de Catalunya. Membre de la Comissió Jurídica de Foment del Treball (Secretari). Negociador en diferents convenis. Autor de diferents llibres sobre la matèria.

 

PROGRAMA:

L’objectiu de la jornada és explicar els trets més destacats del nou conveni i parlar de totes les qüestions que afecten al XIX Conveni Col·lectiu d’Indústria Siderometal.lúrgica de la província de Barcelona, pels anys 2022-2024, entre d’altres en les següents matèries:

 • Antecedents
 • Vigència i eficàcia
 • Retribucions salarials
 • Garantia salarial
 • Compensació i absorció
 • Jornades i permisos
 • Protocols d’assetjament
 • Noves matèries Pacte Complementari 6è conveni 20-21
 • Inaplicació de les condicions de treball.
 • Contractació i informació actualització IV CEM

Destinataris: Empresaris i persones treballadores, Directors/es de Recursos Humans, Relacions Laborals i Prevenció Riscos Laborals, tècnics d’aquestes àrees, també de Formació, Comunicació i personal del Departament Responsabilitat Social Corporativa, a més totes aquelles persones treballadores interessades en la matèria.

 

APUNTA LES COORDENADES!

Data: 26 de gener de 2023

Horari: de 10.00 a 13.00 h

Format: Webinar amb ZOOM (els farem arribar el link i les indicacions per la connexió el dia anterior a la sessió).

Preu: Acció 100% subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball

Número d’expedient STC028/22/000003

 

És imprescindible al formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per identificar-se en Zoom) i DNI.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Inscriu-te!

  Per a més informació podeu contactar amb la UPM (Tel.: 93 318 08 28 / mail: info@upm.org)

  Organitza:     

   

   

   

   

  Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball:

  Hora

  (Dijous) 10:00 am

  Ubicació

  ON LINE

  Organitzador

  Unió Patronal Metal·lúrgica Via Laietana, 32 - 4ª Planta - despatx 414 (Edifici Foment del Treball)

  X