Blog
Ene 29

Eurecat et convida a una xerrada sobre indústria de xapa metàl·lica

Entrada exclusiva i gratuïta pels nostres associats
En el marc d’acord de col·laboració signat entre el Centre Tecnològic Eurecat i la nostra Patronal UPM, us convidem a un esdeveniment exclusiu pels nostres socis i sòcies.
En nom del projecte europeu FormPlanet, coordinat pel Centre Tecnològic Eurecat, ens agradaria convidar l’equip i els socis de la Unió Patronal Metal·lúrgina (UPM) a l’esdeveniment “Advanced characterisation and modelling techniques for the sheet-metal forming industry”. Serà un acte en format virtual, el proper dimecres 2 de febrer.

AGENDA DE L’ACTE

El projecte ha desenvolupat tècniques de modelat i caracterització avançades per la indústria de la xapa metàl·lica. La integració d’eines digitals en tècniques convencionals d’assaig, juntament amb la combinació durant el procés de fabricació de sistemes de caracterització avançats de la deformació metàl·lica, permet a les indústries reduir els defectes en fabricació. I per tant, contribueix a una reducció significativa dels costos per mala qualitat. Precisament, en aquest esdeveniment final, en format virtual, es podran conèixer els avantatges de les noves tècniques. Els assistents podran també parlar directament amb els experts industrials, tecnològics i científics que han participat en el projecte per intercanviar impressions.

INSCRIU-TE DE FORMA GRATUÏTA

X