933 18 08 28

HAZTE SOCIO

PUBLICACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DEL SECTOR DEL COMERÇ DEL METALL

Ja us vam informar de l'acord i tots els nous matisos i ara us adjuntem la publicació del Conveni Col·lectiu del sector del Comerç del Metall de la província de Barcelona per als anys 2020–2021. (BOPB, de 7 de maig de 2021), resolució de 28 de abril de 2021, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.
Per a qualsevol dubte sobre aquest, ens ho feu arribar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., estem a la vostra disposició per resoldre totes les qüestions.
Ya os informamos del acuerdo y todos los nuevos matices y ahora os adjuntamos la publicación del Convenio Colectivo de trabajo del sector del Comercio del Metal de la provincia de Barcelona para los años 2020-2021. (BOPB, de 7 de mayo de 2021), resolución de 28 de abril de 2021, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya. Para cualquier duda sobre este, nos lo podéis hacer llegar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., estamos a vuestra disposición para resolver todas las cuestiones.

DESCARREGA EL CONVENI / DESCARGA EL CONVENIO 2020_2021