Blog
Dic 15

Ens preparem per tornar a l’Advanced Factories!

Comencem el 2023 amb una data marcada al calendari: l’Advanced Factories que se celebrarà del 18 al 23 d’abril al recinte de Fira Barcelona a Gran Via. Sabem que encara queden uns quants mesos, però us avancem que la Unió Patronal Metal·lúrgica tindrà una presència molt destacada que va més enllà d’un stand propi i una ponència. Preparem grans novetats que us anirem avançant i, ara, el que volem és començar a fer-vos partíceps d’aquest esdeveniment al costat de la nostra patronal. Per això, si estàs interessat en participar i fer sentir la veu del metall, escriu-nos a info@upm.org per poder prendre nota de tot allò que volem traslladar a un dels congressos més importants de la indústria 4.0 a nivell mundial.

Per què no ens ho podem perdre?

Amb l’arribada de les tecnologies digitals a les plantes industrials, el sector industrial s’ha hagut de fer front a un moment crucial de transformació i digitalització. I és que, la societat requereix, cada vegada més, serveis i productes amb més valor afegit . Productes que incorporen i integren funcions i serveis cada cop més complexos. Productes que es connecten entre si i des de qualsevol lloc, que comparteixen dades i informació en temps real.

Per això, els processos i les tècniques de manufactura s’estan adequant a aquest nou paradigma, cosa que obliga les empreses a incorporar equips i desenvolupar sistemes de fabricació altament avançats , així com a integrar diverses solucions: des de la Fabricació Additiva i Impressió 3D fins la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning, passant per la connectivitat, el Cloud Industrial o l’Internet of Things (IoT), sense oblidar-nos del blockchain , l’analítica de dades i la ciberseguretat . Tot això sota un objectiu comú d’ automatització i robotització de la indústria.

Informa’t!

X