Blog
Jun 04

Enquesta sobre el metall català: ‘Problemes de subministrament i augment de costos’

Posem en marxa la primera enquesta de la UPM per recollir dades del nostre sector i elaborar un estudi, que compartirem amb tots vosaltres, sobre l’estat de salut del metall a Catalunya. Ens ajudes?

La Unió Patronal Metal·lúrgica, impulsa la primera enquesta per a la recollida de dades del sector del metall. Sol·licitem informació sobre possibles problemes de subministrament i/o augment de costos registrats en els darrers mesos, amb el propòsit de conèixer la magnitud d’aquestes problemàtiques i el seu impacte en el sector. La informació generada per l’enquesta és recollida per la UPM i els resultats (anònims) seran facilitats al serveis d’estudis de CEAM per al seu anàlisi corresponent.
Des de la UPM, us farem arribar les conclusions per compartir entre tots i enfortir les línies estratègiques a seguir. Us animem a contestar per millorar el coneixement del nostre sector i poder implementar les mesures i accions més adients.

L’enquesta utilitza el sistema de Google per tal de facilitar les respostes marcant una casella o altra, no porta més de cinc minuts i el registre tampoc passa per cap mètode de linkatge amb el vostre correu electrònic.

CLICA PER RESPONDRE L’ENQUESTA!

X