Blog
Nov 24

El president Jaume Roura participa del Congrés CIRA per analitzar el negoci actual dels comerciants i importadors de recanvis

L’Associació de Comerciants i Importadors de Recanvis i Accessoris per a Vehicles d’Automoció (CIRA), que representa els Comerciants de Recanvis i Accessoris de l’àrea de Catalunya ha celebrat avui la seva vuitena jornada per prendre el pols a l’estat actual d’aquest sector. La taula principal ha comptat amb un cartell de luxe on també ha intervingut el president de la nostra patronal, Jaume Roura, per analitzar l’impacte derivat en el sector metal·lurgic. A grans trets, en l’informe presentat on s’ha enquestat a tots els associats, es dona força continuïtat en el curt i mig termini als punts de distribució catalans amb una fortalesa del 7,8 en una escala que va de l’1 al 10.

La d’enguany ha estat una jornada molt especial, ja que coincideix amb el 60è Aniversari de CIRA. Per aquest motiu s’han organitzat diversos esdeveniments paral·lels com són un esmorzar de treball amb les dones del sector com a protagonistes, un torneig de futbol 7 , i un sopar de celebració del 60è aniversari. És una cita indiscutible per conèixer les oportunitats que ofereix el mercat pel que fa a la concentració d’empreses i la presentació de la informació extreta de l’estudi sol·licitat per CIRA a GIPA sobre el sector de la postvenda a Catalunya. 

Així doncs, per molts anys CIRA!

X