Blog
Nov 02

La UPM, present a l’exposició EFINTEC

La fira referent en el sector de la instal·lació i l’energia, organitzada per Fegicat, va comptar amb la presència del nostre president, Jaume Roura, que es va reunir amb el conseller d’Empresa, Roger Torrent.

L’Exposició i Fòrum d’Empreses Instal·ladores i Noves Tecnologies (Efintec) conclou amb èxit la segona edició, consolidant-se com la fira de referència del sector instal·lador. Efintec ha rebut durant dos dies (21 i 22 d’octubre) unes 6.000 persones, que han pogut visitar els més de 100 expositors de fabricants i distribuïdors de primer nivell, així com assistir a les més de 50 ponències magistrals i xerrades formatives i tècniques que s’han fet.

Efintec perseguia aquest any diversos objectius, entre els quals generar oportunitats comercials per a les empreses pertanyents al sector i professionalitzar la figura de l’instal·lador.

Efintec ha aconseguit el seu tercer objectiu i, seguint el seu lema ‘instal·lant la transformació’, ha presentat les darreres tendències tecnològiques i innovacions necessàries per aconseguir la transformació i la transició energètica des del sector instal·lador.

X