Blog
Ago 31
L'editorial de setembre, per Jaume Roura

L’editorial de setembre, per Jaume Roura

Comencem la recta final dels últims quatre mesos del 2021. Enguany, venim d’un agost vacacional real, però iniciat amb moltes incògnites davant la situació que ja arrosseguem des de fa uns quants mesos per la falta de matèries primes. Un fet que ha provocat una situació industrial de producció amb molts problemes a nivell mundial.
Des de la UPM estarem atents i treballarem perquè les conseqüències repercuteixin el mínim possible a la bona marxa de les empreses i, sobretot, juntament amb els sindicats demanem als nostres governants que ens ajudin amb la dèbil situació laboral… No convé a ningú fer créixer l’atur.
La nostra Patronal va avançant en la renovació, sempre amb l’objectiu de millorar el servei pels nostres associats. Així doncs, ampliem l’oferta d’ajudes que posarem a la vostra disposició i també la formació, bàsica per a generar personal format per les empreses. En paral·lel, també començarem
converses amb els sindicats per avançar en els convenis col·lectius.
Vull recordar que l’equip de la UPM està al vostre servei i és per això que la renovació de les persones es fa amb l’objectiu de millorar en tot allò possible. El pas dels anys arriben a venciments professionals que ens cal actualitzar. Així doncs, l’experiència de la Marisol Morales en matèria jurídica, la tindrem a la distància d’ara endavant però comptarem amb ella si s’escau. És evident que els seus  anys d’experiència no els podem desaprofitar.
Com sempre dic, cal estar atents i units per afrontar el que toqui.

Una abraçada a tots i totes,

 

 

 

 

 

Jaume Roura i Calls

President de la UPM

X