Blog
Feb 28

Editorial del president, mes de març

Aquest inici del 2021, tots els indicadors sobre previsions econòmiques, ens marquen un semestre complicat, i tristament hem passat ja dos mesos ratificant els indicadors. Esperem que els governants comprenguin la situació empresarial i ajudin per a poder superar ja la recta final que ens porti a recuperar la normalitat.

Les vacunes deuen de ser la solució per pal·liar aquesta maleïda pandèmia, cal estar atents per vacunar-se i fer que les persones de les nostres empreses, siguin rigorosament responsables amb complir quan toqui, esperant disposar de vacunes. Des de la UPM insistirem a la Conselleria de Salut de la necessitat de cuidar el personal per salvar vides, llocs de treball i empreses.

Les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14-F, han donat un resultat complicat per formar Fovern, però des de les institucions hem d’animar els polítics a que formin govern amb la màxima responsabilitat. No podem estar amb aquesta situació, i menys tornar a repetir les votacions. Recolzarem aquell govern que es constitueixi com no pot ser duna altra manera. Necessitem que es prenguin decisions urgents per sortir de la pandèmia i poder disposar dels ajuts per a les empreses i autònoms, cal recuperar l’economia per tornar a la normalitat.

Des de la UPM, seguim treballant per a tots el socis i sòcies en defensa de les empreses del metall, els convenis tancants no són els que ens haguessin agradat però cal col·laborar amb els treballadors perquè tots ens necessitem. I si volem que la roda del consum torni a rodar, hem de treballar des de tots els àmbits.

Ànims i molta força!

Jaume Roura i Calls

President de la UPM

X