Blog
Dic 01

La directora Magda Grau, present al Sopar de Sant Eloi de la Catalunya Central

Aquest 1 de desembre, celebrem el patró del nostre sector metal·lúrgic, Sant Eloi. És per això que, més enllà de traslladar-vos la felicitació, volem seguir fent-ho al costat de totes aquelles entitats adherides a la UPM i amb les quals estem creant una forta xarxa d’empresaris del metall arreu de Catalunya. Tal com us vam informar, el president Jaume Roura va assistir a l’acte de Metall Girona i en paral·lel també ho va fer la directora Magda Grau des de la comarca del Bages.

En concret, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central va organitzar el Sopar de Sant Eloi on el tema principal que es va tractar va ser ‘La reinvenció i renaixement industrial’. L’acte va comptar dues ponències molt clarificadores de la situació actual. D’una banda, Ramon Térmens, president del consell Grup Taurus, va analitzar riscos i certeses del mercat. De l’altra, Javier Córdoba, co-fundador i CEO de 4DLIFE, va ampliar els conceptes sobre «el renaixement de l’era digital».

D’aquesta manera, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central va celebrar divendres la seva festa anual de Sant Eloi allà on ho havia deixat abans de la pandèmia: amb un sopar a Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, confiant que la pandèmia ja hagi deixat enrere el pitjor i amb l’horitzó del canvi de seu a la remodelada Fàbrica Nova i l’ampliació de les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica al Palau Firal. El sopar, amb què l’associació empresarial celebrava els vint anys del centre formatiu i els trenta de la Fundació Lacetània, va servir també per formalitzar públicament el relleu a la presidència, que el mes de març va recaure en el baganès Joan Ramon Perdigó en substitució de Xavier Perramon, qui ha estat set anys al capdavant de la patronal.

X