Blog
Sep 28

Digitalitza la teva estratègia comercial: programa únic pels socis i sòcies d’UPM

Conjuntament amb VALUE EXPERIENCE, oferim pels socis i sòcis de la Unió Patronal Metal·lúrgica, l’oportunitat de digitalitzar tota l’estratègia comercial de les empreses amb descomptes en els serveis que poden arribar al 30%. Per informar-vos de forma detallada i personalitzada ens podeu escriure a info@upm.org.

Així doncs, cal guiar als equips professionals per a fer front a situacions que requereixen adaptació i aprenentatge. Es tracta de comprendre l’evolució tecnològica desenvolupant equips d’alt exercici, és a dir, equips capaços de col·laborar i innovar. Al programa treballem al teu costat, amb l’objectiu de potenciar la teva capacitat resilient i adaptativa, et convertiràs en el líder digital que les organitzacions necessiten.

També és important remarcar l’estratègia de vendes 4.0. Les tècniques que aprendràs a posar en pràctica en aquest curs us ajudaran a desenvolupar i comunicar les idees de manera molt més persuasiva. Aprendràs a desenvolupar una història estructurada que connecti amb el públic mitjançant missatges clars, simplicitat visual a la presentació, mostrant passió i seguretat en parlar. Analitzarem cadascuna de les etapes del desenvolupament de la presentació des del desenvolupament del guió inicial fins a la posada en escena, et facilitarem consells, eines i tècniques perquè les teves presentacions siguin impactants, emotives i inoblidables.

DESCARREGA’T LA PROPOSTA FORMATIVA

X