Blog
Oct 22

Darreres novetats de les ajudes públiques

Estat actual dels Next Generation i el Pla de Recuperació
Des de la UPM, us enllacem amb els programes d’ajuts europeus Next Generation i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. D’altra banda, des de la Patronal Foment del Treball han actualitzat tot el calendari i considerem que pot ser del vostre interès.
ACTUALITZACIÓ DE CONVOCATÒRIES

Els famosos Next Generation són el pressupost a llarg termini europeu i un instrument de recuperació temporal de 806.900 milions d’euros a preus corrents, que es canalitzarà especialment en els anys 2021-2023. Us destaquem de forma il·lustrativa el repartiment amb què el sector metal·lúrgic es pot veure implicat per a les seves polítiques que porta a terme en qüestions com el medi ambient.

D’altra banda, us recordem que també podeu consultar el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol. Aquests són els nous mecanismes que proporcionaran a Espanya fins a 140.000 milions
d’euros en transferències i crèdits durant el període 2021-2026, que s’uniran a la resta d’instruments previstos en el Marc Financer Plurianual per impulsar inversions i reformes en els àmbits prioritaris a nivell europeu.

Per a més informació, podeu escriure’ns a info@upm.org.

NEXT GENERATION
PLA DE RECUPERACIÓ, TRANSFORMACIÓ I RESILIÈNCIA
X