Blog
Nov 11

Darreres novetats de les ajudes públiques

Des de la UPM us enllacem, com cada setmana, amb els programes d’ajuts europeus Next Generation i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. D’altra banda, des de la Patronal Foment del Treball han actualitzat tot el calendari i considerem que pot ser del vostre interès.

ACTUALITZACIÓ DE CONVOCATÒRIES

Els programes del govern espanyol, per canalitzar els fons europeus, inclouen ajudes directes per adquirir vehicles zero emissions i digitalitzar autònoms i pimes. També projectes promoguts per les administracions públiques als quals podran accedir a través de licitacions.

Així doncs, us recordem que ja està en funcionament el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), el full de ruta del govern per canalitzar els 140.000 milions d’euros procedents del Fons Europeu Next Generation EU. Aquest programa contempla 70.000 milions d’euros en ajudes a fons perdut per administracions, empreses i particulars, però especialment per impulsar els autònoms i les petites i mitjanes empreses (pimes), a les quals el pla espanyol es refereix conjuntament sense fer distinció, que conformen gairebé el 99% del teixit empresarial a del país.

X