Blog
Jul 23

Darrers dies dels Cupons ACCIÓ, corre que s’esgoten!

Plametall ens informe que els Cupons ACCIÓ estan sent tot un èxit. Així doncs, si has de posar en marxa un projecte de màrqueting digital internacional, tens la web en un idioma estranger ( anglès o un altre), vas facturar més de 100.000€ al 2021, i tens fet o pots fer un Pla de Promoció Internacional, pots accedir al següent programa. L’ajut es del 100% del cost dels serveis.

Informa’t sobre el Cupó International eTrade. Aquest cupó té per objectiu facilitar la internacionalització de la teva empresa a través dels canals digitals. Per fer-ho possible, les empreses podran accedir a un anàlisi de la seva presència on-line, una definició de l’estratègia digital internacional (selecció i definició de mercats, de públics, d’objectius i canals, entre d’altres) i un pla d’accions als canals digitals. Ajut màxim: 6.000 euros.

Tot i que els Cupons ACCIÓ 2022 arriben amb novetats, el que no canvia, però, és que s’exhaureixen en poc temps. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats. Avança cap a l’empresa del demà.

 

Itemsa, et gestiona els Cupons

En el marc de col·laboració entre Itemsa i la UPM, us recordem que ja estan disponibles els ajuts per a la digitalització 4.0 de les empreses del metall. Així doncs, us facilitem tots els tràmits. Si esteu interessats ens podeu escriure a info@upm.org

logo-itemsa

En aquest cas podràs aconseguir fins a 20.000€ en ajuts que es vehiculen a través de l’assessorament expert dels proveïdors acreditats, com és el cas d’Itemsa.

X